driver Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 Oto kilka moich dzbankow: Nepenthes hookeraina: Nepenthes lowii: Nepenthes rafflesiana clone 99: Nepenthes albomarginata: Nepenthes copelandii apo: Nepenthes ephippiata: Nepenthes Rajah: Nepenthes hamata: A to zmutowany kwiat mojego storczyka: Mam nadzieje ze podobają się wam moje dzbanki i storczyk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszG Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 Wow naprawde sliczne, pełen szacunek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 Nepenthes lowii wymiata!!! Świetne masz roślinki!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 A mi najbardziej spodobał się rajah Piękne dzbanki, gratulacje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 Boskie dzbanki. Świetne rośliny lecz najlepszy storczyk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 Ja chciałem jutro zaktualizować moją galerie, ale przy twoich dzbankach to wstyd pokazywać moje :/ Masz przepiękne dzbanki. Jak zrobiem sobie większe aqwa na dzbanki to napeno dokupie sobie hookeriane i raflesiane. Jeszcze raz gratuluje kolekcji Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
driver Napisano 21 Lutego 2007 Autor Share Napisano 21 Lutego 2007 No przyszedl czas zeby co nie co dodac Tym razem mucholowki: D.M. Sawtooth D.M. All Red D.M. Fine Tooth x Red D.M. Red Piranha - zmutowana pulapka w jednej czesci rozwinely sie zabki a w drugiej czesci nie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 BARDZO ładne. Pięknie wybarwione. POZAZDROŚCIŚ. PS. Ładny masz ten meszczek w D.M. All Red :D M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
driver Napisano 26 Marca 2007 Autor Share Napisano 26 Marca 2007 No wreszcie sie doczekałem dużej pułapki moja All red wypuscila ponad 4 cm pulapke W tej chwili pulapka ma ok 4,3 cm pierwsza fota zostala zrobiona jak pulapka zaczela sie dopiero otwierac a poniżej zmutowana pułapka gianta prawie jak na walentynki Mam nadzieje że roślinki Wam sie podobaja B) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzewa Napisano 26 Marca 2007 Share Napisano 26 Marca 2007 Muchołówy są piękne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anutek Napisano 26 Marca 2007 Share Napisano 26 Marca 2007 muchołówki że mucha nie siada.Pozazdrościć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 26 Marca 2007 Share Napisano 26 Marca 2007 no muchołówek nie lubie ale foteczki pierwsza klasa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
driver Napisano 30 Marca 2007 Autor Share Napisano 30 Marca 2007 W zwiazku z tym ze jestem chory mam czas na robienie zdjec o to moja dionaea muscipula giant : Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 30 Marca 2007 Share Napisano 30 Marca 2007 Super Kulturka Piękna roślinka Pozazdrościć M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
driver Napisano 12 Maja 2007 Autor Share Napisano 12 Maja 2007 Trzy nowe zdjecia Otwierajacy sie hamata Chyba leucophylla x mitchelliana : I cefalek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi